Side 1 af 1

Tak for invitationen!

: 02. apr 2021 23:04
af StigC
Hvem er jeg? - Tja, i autismesammenhæng sent diagnosticeret og i øvrigt i forbindelse med psykologhjælp efter en arbejdsulykke med dødelig udgang. Jeg var ikke selv skyld i ulykken, det var en personpåkørsel, hvor jeg som lokomotivfører åbenbart blev anvendt som selvmordsvåben. Psykologen arbejdede sammen med en psykiater, så næsten uden, at jeg helt selv vidste af det, så var jeg blevet udredt med forskellige diagnoser indenfor autiismespektret. Brugte dog tre år på at tage mig sammen til at fortælle mine nærmeste og andre om det; men derfra gik det stærkt og i den rigtige retning, og blandt de foredrag/oplæg, jeg holder er der også om det at være autist.

Fuldtidsarbejdende lokomotivfører, forfatter med nu 22 titler bag mig og så foredragsholder & performer. Jeg er i øvrigt også kirkeværge ved en af vore store kirker. Min uddannelsesbaggrund er hovedfag Historie fra Århus, lederuddannelse fra bl.a. DFDS, lokomotivføreruddannelse Danmark & Sverige.

Privat? - Far til fire, single og elsker bøgernes & musikkens verden og selvfølgelig ro og balance og livets smukke øjeblikke.

Vil du vide mere, så er jeg nem at tjekke ud, du kan selv gøre det her:

Facebook:https://www.facebook.com/Colbjoern
WebSites: www.colbjørn.dk & www.foredragslisten.dk

Du kan også finde mig på Youtube på mit navn. Blandt de videoer, jeg har lagt op, også finder du også en på ca. 40 minutter om, hvordan jeg oplever at være autist i verden - den hedder "Spectrum Super Star"

Med venlig hilsen,
Stig Colbjørn Nielsen